26 Mayıs 2012 Cumartesi

EGİAD, Ankara' da kardeşi ile buluştu / 25.05.2012

"EGİAD ' ın bir dizi ziyaret için gittiği Ankara ' da son durağı Ankara Genç İşadamları Derneği oldu. "
EGİAD ' ın bir dizi ziyaret için gittiği Ankara ' da son durağı Ankara Genç İşadamları Derneği oldu. Temel Ayçan Şen liderliğindeki Ege Genç İşadamlarr Derneği ( EGİAD ) üyeleri, Türkiye ' nin en önemli genç işadamları kuruluşlarından olan Ankara Genç İşadamları Derneği üyeleri ile buluştu.

Kardeşlik anlaşması

TÜGİK çatısı altında birlikte Başkanvekilliği görevini üstlenen Ege Genç İşadamları Derneği Başkanı Temel Ayçan Şen ile Ankara Genç işadamları Derneği Başkanı Abdullah Değer ' in , ortak anlaşmalara imza attığı buluşmaya iki derneğin üyeleri katıldı. Bir dizi ziyaret için Ankara ' da siyasiler ve işadamları ile buluşan EGİAD üyelerinin son durağı Türkiye ' nin en önemli genç işadamları kuruluşlarından olan Ankara Genç İşadamları Derneği oldu.

Türkiye ' nin en büyük iki genç işadamları derneklerinden olan EGİAD ve ANGİAD ' ın buluşmasında EGİAD Başkanı Temel Ayçan Şen , ANGİAD Başkanı Abdullah Değer ' den İzmir ' in EXPO 2020 yarışına destek ister ken iki GİAD arasında kardeşlik imzası atıldı.

İmza töreninde konuşan EGİAD Başkanı Şen, gerek kendilerinin gerekse ANGİAD ' ın uzun yıllardır aynı duyarlılıkla çalıştığını söyleyerek , " Her iki derneğimizin Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu ' nun yönetiminde birlikte görev yapıyor olması bu ortaklığı dernekler arasında da sürdürme fikrini geliştirdi . İmzaladığımız iyi niyet anlaşması , diğer derneklere örnek olacağı gibi daha önce bize rakip olan Ankara ' nın EXPO konusunda kentimize destek vereceğine inanıyoruz " diye konuştu.

Yenigün (İzmir) 25.05.2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder