14 Kasım 2012 Çarşamba

BU LEZZETE SİZDE ORTAK OLUN!



Yüzde yüzde yerli sermayeli Pizza Tomato; 1999da İzmir’den başladığı büyüme yolculuğunu yeni şubelerle sürdürmeyi planlıyor. İlk şubeyi Marmaris’te açtıklarını ve 10 yılda açılan 10 şubeyi bu yıl 35e yükselttiklerini belirten Pizza Tomato Franchise Koordinatörü Muzaffer Dönmez, “Pizza Tomato; kendi işinin sahibi olmak isteyen yatırımcılara, deneyimli ekip desteği ile aynı takımın üyeleri olarak birlikte büyümeyi teklif ediyor” dedi.
2009 yılı temmuz ayında ortaklık yapısı yeniden düzenlenen Pizza Tomato, franchise sistemde yatırımcıya “minimum risk, maksimum hizmet” ilkesinden hareket ederek bir model geliştirmeye çalışıyor. Menüsündeki 22 çeşit pizza ve 50 çeşit farklı lezzetin yanı sıra deneyimlerini, Pizza Tomato’nun marka gücünü ve yazılım altyapısını franchise talep eden yatırımcılara sunduklarını belirten Muzaffer Dönmez, “Şube çalışanlarını müdüründen ustasına, kasiyerinden servis elemanına kadar tüm personeli organize ediyor ve eğitiyoruz. Onların tüm ürünlerini ve lojistik ihtiyaçlarını karşılıyoruz” diye konuştu.
Hedef 150 şube
2015 sonuna kadar 150 şube açmak istediklerini belirten Pizza Tomato Franchise Koordinatörü Dönmez, ilk aşamada Ege, Akdeniz ve İç Anadolu bölgelerinde şube sayısını artırmayı planladıklarını söyledi. “Şube sayıları artırılırken bir yandan da sosyal sorumluluk projelerini, kurumsal kimlik çalışmalarını ve kalite standartları çalışmalarını da eş zamanlı olarak yürütüyoruz” diyen Muzaffer Dönmez, şube konseptinin 5 bin kişiyle yapılan anket sonucunda kırmızı-beyaz renklerden oluşturulduğunu ifade etti.
Bir Pizza Tomato bayisinin aylık cirosunun 50 bin-120 bin TL arasında değiştiğini belirten Dönmez, bir şubenin yatırım maliyetinin ise 100 bin ile 200 bin tl.arasında olduğunu söyledi. Şubelere brüt yüzde 35 kâr marjı sağladıklarını açıklayan Pizza Tomato Franchise Sorumlusu Dönmez, “Tüm katı ürünler, baskılı ürünler, hammaddeler, tanıtım hizmetleri, eğitim hizmetleri, denetim ve kontrol hizmetleri, yazılım hizmetleri tarafımızdan karşılanıyor” diye konuştu.
Yeniliklere, iletişime ve takım çalışmasına açık işletmeci özelliklerini taşıyan girişimcileri kendileriyle işbirliğine davet eden Muzaffer Dönmez, “Yatırımcıda aradığımız öncelik, müşterisine gereken düzeyde hizmet verebilme becerisi. Franchise vereceğimiz yatırımcının; markamızın itibarı ve hizmet kalitemizin sürdürülebilir kılınması için finansal yeterliliğinin olmasına da ayrıca özen gösteriyoruz” dedi.
Pizza Tomato’ya www.pizzatomato.com.tr adresinden veya 0 549 483 99 96 numaralı telefondan  ulaşılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder