17 Mart 2014 Pazartesi

DSP KARŞIYAKA ADAYI DÖNMEZ : "18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ONURUMUZDUR"




DSP KARŞIYAKA ADAYI DÖNMEZ 
ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ONURUMUZDUR
18 Mart Çanakkale şehitleri anma günü  ilgili olarak DSP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Muzaffer DÖNMEZ' verdiği demeçte.

18 Mart Türk Milleti'nin  vatanı ve özgürlüğü için gerektiğinde neleri feda edebileceğini bir kez daha kanıtladığı bir dönemi simgeleyen  Çanakkale Şehitlerini Anma Günüdür.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, “Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur” sözlerinde ifadesini bulan bu zafer, aynı zamanda Mehmetçiğin vatan ve millet sevgisinin de ölümsüzlük anıtıdır. 
Şehitlerimiz, ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve güven içinde yaşamamız, milli çıkarlarımızın savunulması ve vatanımıza hizmet etmek için canlarını feda etmişlerdir. Üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu vatanı, bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün, vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün simgeleri olarak, gönlümüzde yaşayan aziz şehitlerimize borçluyuz. Onların, vatan ve millet için yaptığı fedakârlığın değeri, hiçbir şey ile ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür.
http://www.egeobjektif.com/2014/03/dsp-karsiyaka-adayi-donmez-18-mart.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder