17 Aralık 2012 Pazartesi

Doğuş Grubu




Doğuş Grubu’nun eğlence ve yeme-içme sektöründeki iştiraki D.ream, İngiltere’de kurulu Azumi Group’un yüzde 50 hissesini satın aldı.
D.ream’den yapılan açıklamada, satın alma bedeline ilişkin bir bilgi yer almazken; söz konusu ortaklıkla birlikte Azumi Group bünyesindeki Zuma ve Roka restoranlarını yeni uluslararası pazarlara açmak, yeni marka ve konseptler geliştirmek ve farklı coğrafyalarda çoğaltmak üzere işbirliği yapılacağı belirtildi.
Açıklamada yer alan bilgiye göre, İngiltere’de kurulmuş olan ve on yıldır faaliyet gösteren Azumi Group bünyesinde 6 ülke ve şehirde 6 Zuma ve 3 Roka restoranı bulunuyor. Zuma, Londra ve Hong Kong’ daki restoranlarından sonra İstanbul şubesini açmış, ardından markasını Dubai, Miami, Bangkok’a da taşımıştı.
D.ream ise Nusr-Et Steakhouse, Kiva, Armani Ristorante ve Go Mongo markaları ile hizmet verirken, GQ Bar’ı da yakında faaliyete geçirecek. D.ream, geçtiğimiz günlerde İstanbul Doors Grup’ a ortak olarak Da Mario, Vogue, Anjelique, Kitchenette, Gina, Ajia, Zuma, Mama, Carlotta, Poupon, Ca’d’oro, Gigi, Foodist Catering, Tom Aikens Restaurant, Tom’sKitchen, Tom’s Deli, Raika, Wanna Pop markalarını da bünyesine katmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder