18 Ocak 2013 Cuma

Carrefoursa Karşıyaka AVM'de Hakan Akkaya ile Moda Sohbeti







Ünlü modacı ve tasarımcı Hakan Akkaya, 20 Ocak saat 15:00'da Carrefoursa Karşıyaka Alışveriş Merkezi'nde İzmirlilerle buluşacak.
Hakan Akkaya 2013 modasını, yeni trendleri anlatacak ve ziyaretçilerimizin modayla ilgili merak ettiği soruları cevaplayacak.
1982 yılında Ordu'da dünyaya gelen modacı Hakan Akkaya , Ankara Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademis Mimarlık bölümü okumakta iken, Eğitiminin ikinci senesinde  okulu bıraktı ve İstanbul’a gitmeye karar verdi. İstanbul Sanat Akademisi’nde moda eğitimi almaya başladı. Batik Örme işiyle hayata atılan ünlü tasarımcı daha sonra Sarar, Boyner ve Fabrika markaları için bay, bayan elbise tasarımları yapmaya başladı.  Hakan Akkaya tasarım departmanı yöneticiliği görevine atandı. Şu anda Hang by Hakan Akkaya adında kendine ait bir marka sahibidir. 30 yaşındaki Ünlü tasarımcı Hakan Akkaya dünya genelinde ses getiren tasarımlarıyla ünlüler dünyasının sevilen oyuncuları, işadamları, iş kadınları hatta dubainin Dubai şeyhlerinin tasarımcılığını yaptı. 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder