28 Mart 2013 Perşembe

Doğuş, e-ticarete iddialı giriyor

Doğuş, e-ticarete iddialı giriyor

Doğuş Grubu ve Güney Koreli ticaret devi SK Group’un ortaklığıyla kurulan n11.com, iddialı giriyor..

Doğuş Grubu ve Güney Koreli ticaret devi SK Group’un ortaklığıyla kurulan n11.com,  sunduğu destekler sayesinde yenilikçi bir adres olmayı hedefliyor.
Tüm üye mağazalar “n11.com Stüdyo”sunda ürünlerinin fotoğraflarını profesyonel fotoğrafçılara ücretsiz olarak çektirebilecekler.
Bunun yanı sıra, e-ticarette başarılı olma ve daha çok satış yapabilme teknikleri gibi konularda da eğitim alma imkanına sahip olacaklar.
 n11.com Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek sadece müşterilerine değil, üye mağazalarına da 7/24 kesintisiz çağrı merkezi hizmeti sunuyor. 
Doğuş Planet hakkında:
Doğuş Grubu ile Güney Kore’nin en büyük gruplarından SK Group’un ortaklığında Haziran 2012’de kurulan Doğuş Planet, Türkiye’nin en yeni B2C konseptli açık pazar e-ticaret platform yatırımıdır. İnternet sektöründe yenilikçi hizmetler konusunda öncü olmayı planlayan Doğuş Planet, SK Group’un teknoloji ve inovasyon konusundaki tecrübesini Doğuş Grubu’nun bilgi birikimi, bölgesel tecrübesi ve gücü ile birleştirmektedir.  Doğuş Planet markası “n11.com” ile e-ticaret sektörünü yeniden şekillendirmeyi hedeflemekte ve KOBİ’lerin e-ticaret sektörüne atılmasını desteklemektedir. Doğuş Planet, büyüyen Türkiye’nin günümüzün yükselen yıldızı e-ticaret sektöründe hak ettiği yere gelmesi misyonu ile çalışmalarını sürdürmekte..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder